Medijos nonākušas pavisam nepatīkamas ziņas par slaveno Allu Pugačovu – Tas ir nepatīkamāk nekā ziņots!

Nav pilnīgi nekāds noslēpums par to, kas tad īsti ir Alla Pugačova un cik daudz viņa ir spējusi sasniegt savā dzīves laikā. Lai vai kā, taču viņa ir spējusi to izdarīt un spēj joprojām iepriecināt daudzus šajā plašajā pasaulē. Taču šajā situācijā ne viss ir tik vienkārši kā gribētos viņai, viņas draugiem un faniem. Viss ir pārvērties mazliet uz citu pusi, nekā varam iedomāties. Laiks aplūkot situāciju nedaudz sīkāk!

Alla Pugačova dzimusi 1949. gadā Maskavā, ir slavena krievu dziedātāja un izpildītāja, kura kļuvusi par vienu no ietekmīgākajām un iemīļotākajām mūzikas māksliniecēm Krievijā. Viņas mūzikas karjera sākotnēji aizsākās 20. gadsimta 60. gados, un kopš tā laika viņa ir uzkrājusi milzīgu popularitāti gan Krievijā, gan ārpus tās un bijušās Padomju Savienības. Viņas plaši izplatītā pievilcība ir padarījusi viņu par ikonisku figūru mūzikas pasaulē gan valsts, gan starptautiskā mērogā.

Slavenā mūziķe Alla Pugačova atzinību guvusi ar savu daudzveidīgo talantu dažādu mūzikas žanru izpildījumā, piemēram, pop, roks, balādes u.c. Viņas muzikālā darbība ir nopelnījusi daudzas balvas un balvas, un viņas dziesmas joprojām ir izplatītas un patīk daudziem.

Saskaņā ar Postimees.ee ziņojumu, pastāv bažas, ka Allai Pugačovai varētu paātrināt cukura diabēta sākšanos. Šī slimība ir bēdīgi slavena ar to, ka slimajiem izraisa virkni vielmaiņas un hormonālo traucējumu.

Lasi vēl : Tagad Jums būs jāmaksā daudz vairāk! Paziņots par ko iedzīvotājiem no 1. Janvāra vajadzēs maksāt vēl vairāk!

Pēc medicīniskās apskates tika konstatēts, ka Pugačova cieš no asinsvadu aterosklerozes. Šī diagnoze galu galā izraisīja koronāro sirds slimību attīstību. Lai atvieglotu šī stāvokļa simptomus, Pugačova izvēlējās procedūru, kas ietvēra koronāro asinsvadu paplašināšanu.

Gadu pēc sākotnējās operācijas procedūra tika atkārtota vēlreiz. 2010. gadā Pugačova meklēja ārstēšanu Izraēlas klīnikā, lai paplašinātu asinsvadus.

Dziedātāja 2010. gadā publiskoja savu diabēta diagnozi. Šī kaite izraisīja daudz vielmaiņas un hormonālo problēmu, jo asinīs bija paaugstināts glikozes līmenis.

Iepriekšējā Maskavas brauciena laikā es meklēju klīniku, lai saņemtu konsultāciju par sejas uzlabošanu. Diemžēl medicīnas personāls atteicās man veikt jebkādas procedūras sirds komplikāciju, smēķēšanas ieraduma un diabēta dēļ. Viņu nevēlēšanās bija saistīta ar bažām par iespējamiem riskiem. Līdz ar to esmu samierinājusies ar dabīgu novecošanos un atteikšanos no kosmētiskām iejaukšanās, kā to laikā minēja dīva.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *