“Tik tiešām piekauta Kiviča?” Internetu pamatīgi satricina Lienes Kivičas soc tīklos nopludinātās bildes

Nevienam nav noslēpums, kas ir Liene Kiviča un kā viņa ir saistīta ar pazīstamo Andri Kiviču, kuram patīk īpaši izcelties internetā un ārpus tā. Tomēr šajā gadījumā situācija ir saistīta ap Lieni Kiviči un viņas notikušo atgadījumu, kas nu nonācis arī internetā. Šeit gan uzreiz jāsaprot, kā gan tas vispār varēja notikt un vai tiešām viss izskatās tā, kā ir? Lai vai kā, bet aplūkosim, kas īsti ir noticis ar slaveno Lieni Kiviču.

Mūsdienu pasaule atzīst, ka fiziskā skaistuma meklējumos bieži vien ir jānes būtiski upuri. Kā piemēru var minēt sociālo mediju vietni “Twitter”, kurā sabiedrības uzmanību piesaistījusi ievērojamā māksliniece Liene Kiviča, demonstrējot kādas slavenas sievietes izskata izmaiņas pirms un pēc kosmētiskās procedūras.

Saistībā ar Kivičas piekaušanu ir radušies daudzi jautājumi, un, lai gan daudzas detaļas joprojām nav skaidras, ir vērts atzīmēt dažus galvenos punktus. Jau tūlīt pat sapratīsim, kas īsti ir noticis un kādā veidā tas varēja notikt, taču kā izrādās, ne viss bija tik vienkārši kā sākumā varēja iztēloties.

Ja apsverat sejas liftinga procedūru, Kiviča ir lielisks piemērs, ar ko sazināties. Viņai ir pieejams augsti kvalificēts profesionālis, kas var efektīvi uzlabot jūsu sejas izskatu. Šis eksperts labi pārzina fotogrāfijas jomu un var nodrošināt izcilus rezultātus. Nenoliedzami, pārvērtības ir iespaidīgas. Vai jūs nepiekristu?
Sarunas sākumā Twitter mudina lietotājus ar ziņojumu uzsākt diskusiju.

Latviešu līdzjūtība izpaužas vārdos, ko viņi izvēlas izteikt. Ivars domāja, vai viņa, atrodoties sabiedrībā, nav saskārusies ar sakāvi fiziskā strīdā.

Skatoties uz sludinājumu, Liliju pārņēma dziļas skumjas, lai gan tas kaut kādā veidā šķita mierinošs. Reklāmā, kas izstrādāta, lai reklamētu skaistumkopšanas pakalpojumu sniedzēju, tika izmantots attēls, kas atgādina policijas ziņojumu par personu, kurai ir bijusi narkomānija un alkoholisms, kā arī sodāmība par noteiktiem pārkāpumiem.

Iveta sniedza paziņojumu par savu izskatu abās fotogrāfijās, norādot, ka viņa šķiet pietūkusi, kāda viņa jau vienmēr ir bijusi.

Lasi vēl : Visu Latviju satricina, kas neiedomājams: Izrakstīšanās dienā no Dzemdību Nama ģimenei pārvēršas īstā murgā

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *