Visu Latviju satricina, kas neiedomājams: Izrakstīšanās dienā no Dzemdību Nama ģimenei pārvēršas īstā murgā

Jaundzimušā ienākšana ir nozīmīgs notikums cilvēka dzīvē, taču to var sabojāt arī neveiksmīgi apstākļi. Šis stāsts ataino līdzīgu scenāriju, kur dzīve pagriežas uz slikto pusi laikā, kad visam vajadzētu būt ideāli. Grūti aptvert, kā tas varēja notikt, taču tā notika ar ģimeni no Latvijas. Dienā, kad viņus vajadzēja izrakstīt no slimnīcas, viņu dzīve pārvērtās mokošā murgā. Paliek jautājums, kā tas varēja notikt?

Sākot ar to, ka Jolantas meitiņa Emma piedzima 10.augustā, kā jau sen bija paredzēts, bet priekšlaicīgi. Diemžēl pirmās septiņas dienas Emma smagas infekcijas dēļ pavadīja Rīgas Dzemdību nama intensīvās terapijas nodaļā. Tomēr tika noteikts, ka Emma tiks ārstēta Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā, un lēmums tika stingri ievērots. Neskatoties uz jau tā izaicinošo situāciju, tas kļuva par vēl lielāku murgu, ko neviens bērns negribētu piedzīvot.

Ģimene bija pieņēmusi lēmumu vērsties pēc medicīniskās palīdzības Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā. Tomēr tā, kas bija paredzēta kā kārtējā pārbaude, pēdējā dienā izvērtās par mokošu pieredzi. Tika atklāts, ka zīdainim ir lauzts augšdelms, ko atklāj “BezTabu”. Tas iezīmēja briesmīga pārbaudījuma sākumu, jo ģimene saprata, ka viņu nepatikšanas nebūt nav beigušās.

Jolanta netērēja laiku, salīdzinot rentgena uzņēmumus. Pirmajā rentgenuzņēmumā, kas tika veikts uzreiz pēc viņas bērna piedzimšanas, nebija nekādas lūguma pazīmes. Taču otrā rentgena bilde, kas tika uzņemta izrakstīšanās dienā, bija acīmredzami patoloģiska neapmācītai acij. Jolantai nav izskaidrojuma šai neatbilstībai, taču vēlāk tika atklāts, ka tas ir patiesi satraucošs atradums.

Lasi vēl : Jau pavisam drīzumā šīm automašīnām Latvijā tiks liegta Tehniskā apskate un piedalīšanās ceļu satiksmē

Māmiņai Jolantai radās aizdomas, ka medicīnas darbinieki bijuši nolaidīgi un atbildīgi par viņas bērna smago traumu. Viņas šaubas radās tieši pirms izrakstīšanas dienas. Viņa pauda bažas, sakot: “Kā mātei man ir tiesības zināt, kas tieši notika. Mani pārsteidza šīs ziņas. Ārsts nevarēja sniegt nekādu skaidrojumu.

Darbinieki klusēja, nepiedāvājot ne atvainošanos, ne garantijas, lai noskaidrotu, kā incidents noticis. Māmiņa līdz pat šai dienai dalās, ka meitas rokām vēl pilnībā jāatveseļojas un būs nepieciešamas ilgstošas ​​vizītes pie fizioterapeita. Bērna drēbju novilkšanas un maiņas process ir nogurdinošs, jo jebkurš kontakts ar viņas ādu izraisa sāpes un raudas.

Pēc neveiksmīgā atgadījuma slimnīcā, šķiet, slimnīcas administrācija atsakās atzīt jebkādu atbildību par notikušo dzemdību traumu. Viņi apgalvo, ka pirmajās dienās pēc dzemdībām tas palika nepamanīts. Veselības inspekcija izskatīs lietas specifiku. Plašāku informāciju skatiet BezTabu rakstā.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *