Pasaules medijus pāršalkušas bēdīgas vēstis par populāro Allu Pugačovu

Alla Pugačova ir pazīstams vārds, ar kuru katrs savā dzīvē noteikti ir saskāries. Diemžēl mediji nesen ziņoja par viņas slikto veselības stāvokli, atstājot daudzus jautājumus neatbildētus. Ir skaidrs, ka Pugačovas stāvoklis nebija labs, un iznākums joprojām nav zināms. Tomēr ir ļoti svarīgi iedziļināties detaļās par to, kas notika un kā notikumi risinājās. Ir pienācis laiks rūpīgāk izpētīt situāciju un iegūt labāku izpratni par apstākļiem.

Maskava sarīkoja grandiozu un visaptverošu pasaulslavenā modes dizainera Valentīna Judaškina nosūtīšanu. Pasākums notika 6. maijā, un tajā piedalījās cilvēki no visas pasaules, kas bija pazīstami ar dizainera darbu. Diemžēl apstākļi, kas saistīti ar Judaškina aiziešanu, nebija ideāli. Laipnībā Pugačova devās no Izraēlas uz Krieviju, lai pēdējos brīžos pastaigātos ar dizaineru. Šis žests bija iespējams, pateicoties ciešajai un ilgstošai draudzībai, kas Pugačovai bija ar Judaškinu.

Bērēs Alla Pugačova bija klāt pilnīgi melnā mētelī, ļoti drūmā cepurē un melnās brillēs. Bija gandrīz grūti atpazīt viņu kā Pugačovu, neskatoties uz viņas izteiktajiem sejas vaibstiem. Stingrā drošības detaļa ap viņu neļāva žurnālistiem viņai tuvoties. Negaidīti pēc kāda laika notika kaut kas, kas piesaistīja daudzu klātesošo uzmanību.

Vairāki aculiecinieki ziņojuši, ka Pugačova smagi slimojusi bēru dievkalpojuma laikā. Viņa bija tik novājinātā stāvoklī, ka viņai bija nepieciešama apsardzes palīdzība, lai paliktu taisni. Vienā brīdī viņas stāvoklis pasliktinājās līdz tādam līmenim, ka viņa vai nu nespēja stāvēt, vai arī bija noģībusi. Galu galā slimības smaguma dēļ privātā apsardze viņu pavadīja līdz transportlīdzeklim, kamēr viņi atbalstīja viņas rokas.

Lasi vēl : Slavenā Didrihsone pēkšņi nonākusi pamatīgās nepatikšanās! Kas tagad ar viņu notiks tālāk?

Pašreizējais Pugačovas veselības stāvoklis joprojām nav zināms, un nav informācijas par progresu. Tomēr ziņojumi liecina, ka pēc iekāpšanas automašīnā viņa juta atvieglojumu un stāvokļa uzlabošanos. Diemžēl šobrīd sīkāka informācija vai atjauninājumi netiek atklāti.

Jau ziņots par Valentīna aiziešanu mūžībā, jo viņš padevās smagai slimībai, ar kuru viņš varonīgi cīnījās savos pēdējos gados. Mūsu sirdis ir pilnas ar milzīgu līdzjūtību.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *