Slavenā Didrihsone pēkšņi nonākusi pamatīgās nepatikšanās! Kas tagad ar viņu notiks tālāk?

Iepriekšējā decembrī sociālajos tīklos izcēlās publisks satraukums par ietekmētāju Elīnas un Naura Didrihsonu uzvedību pret viņu mazo dēlu Džeisonu, kuram tobrīd bija tikai pieci mēneši. Kādā sērijā “Slavenības bez filtra” viena no pāra galvenajām personībām atklāja, ka viņu sekotāji bija tik modri, ka apņēmās piezvanīt bērnu nama darbiniekiem, lai izmeklētu Džeisona labklājību. Didrihsone paziņoja šiem sekotājiem, ka, ja šādi incidenti turpināsies, viņai būs pienākums ar viņiem tikties katru nedēļu.

Iepriekšējā gadā Dīdrihsonu ģimene augšupielādēja videoklipu, kas daudzus skatītājus lika neizpratnē. Ierakstā bija redzams, kā viņu bērns sēž taisni bez redzama atbalsta mugurai. Jāpiemin, ka bērns video laikā nešķita turējies pie muguras. Viņa meklēja arī speciālistu atziņas par šajā rakstā attēloto konkrēto bērnu aprūpes metodi.

Pēc ietekmētāja skaidrojuma, sociālajiem dienestiem tika ziņots, ka Didrihsoni vai nu nav spējīgi parūpēties par savu bērnu, vai arī nesniedz pienācīgu aprūpi. Personas, kas izteica šo apgalvojumu, ir pazīstamas kā “ienidnieki”, jo viņi ir pret ietekmētāju.

Televīzijas realitātes seriālā “Slavenības bez filtra” kāda ievērojama uzņēmēja atklāti atzīst, ka ir netīši izraisījusi strīdus par sevi un savu ģimeni. 26 gadus vecā māte pauž neizpratni par piesaistīto negatīvo uzmanību, apgalvojot, ka viņa ir pakļauta naidīgam noskaņojumam, ko viņa nevar kontrolēt. Viņa atsaucas uz gadījumu, kad viņi vēlējās parādīt viņas dēla pirmo rāpošanu kā pagrieziena punktu, taču tas tika uztverts ar naidīgumu no visiem leņķiem. “Es neesmu pārliecināta, kāpēc es piesaistu visu šo negatīvismu. Tas nekad nebija mans nolūks,” viņa žēlojas.

Lasi vēl : Līdz 2000 Eiro: Daudzi autovadītāji drīzumā var saņēmt ļoti milzīgus naudas sodus

Dīdrihsonus pārpludināja ziņu birums, kurā jaunā māte tika apsūdzēta nolaidībā neilgi pēc viņu sēdvietas video publicēšanas. Pagāja tikai sešas minūtes pēc videoklipa publicēšanas, līdz viņas Instagram iesūtne tika pārpludināta ar ziņām. Līdz ar to Didrihsoni nolēma dzēst video. Neskatoties uz to, viņi joprojām bija atbildīgi par savu rīcību, un viņiem par to bija jāpaskaidro tiesā.

Apmeklējot uzņēmumu, Didrihsone spilgti atceras tikšanos ar darbiniekiem, kuri juta līdzi viņas nožēlojamajai situācijai. Viņa atceras, ka viņi viņu sirsnīgi sveicināja un labprāt iesaistījās sarunā ar viņu. Viņu laipnības aizkustināta, viņa piedāvāja viņus apciemot katru nedēļu, ja līdzīgi gadījumi notiks arī turpmāk. Kā veikalniece viņa izsaka pateicību iestādes darbiniekiem par līdzjūtīgo attieksmi un lūdzas, lai viņas ģimenei tur vairs nekad nebūtu jāatgriežas.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *