Nupat paziņots, ka lielai daļai iedzīvotāju izmaksās milzīgu pabalstu: 60% lielumā!

Nupat tika paziņots, ka šīs grupas personas sāks saņemt pabalstus no oktobra. Tiek lēsts, ka šī grupa saņems 60% kompensāciju. Saskaņā ar Eiropas Padomes 2008. gadā noteiktajiem noteikumiem visām valstīm uz monētu pusēm ir jānorāda konkrēta informācija, piemēram, emisijas gads, graviera iniciāļi, kas attēlo attiecīgās valstis, un 12 zvaigznes. Turklāt uz jaunajām monētām ir jānorāda valsts nosaukums vai saīsinājums, kā arī jāizvairās no valūtas nosaukuma vai nominālvērtības atkārtošanās latīņu alfabētā.

Lai gan lielākā daļa valstu ievēro noteiktās vadlīnijas, Vācija, Grieķija un Austrija ir izvēlējušās no tām atkāpties. Dizaina elementus šim konkrētajam monētas aspektam katra valsts nosaka individuāli. Tāpat lentes konfigurāciju uz 2 eiro monētas nosaka valsts, kas to ražo. Standarta eiro monētas parasti ir nemaināmas, izņemot divus gadījumus. Pirmais ir tad, kad tiek iecelts jauns valsts vadītājs, jo īpaši monarhijās, kur monarhs ir attēlots uz monētas. Otrs izņēmums ir gadījumi, kad monētām jāatbilst jaunajiem noteikumiem par to dizainu. Ir pienācis laiks meklēt auditoriju pie paša direktora, kuram pēc tam tiks piešķirta pašreizējā skaidrā nauda.

Ministru prezidente Evika Siliņa pēc tikšanās ar koalīciju paziņoja, ka konkrētām mājsaimniecībām pabalsts tiks piešķirts no oktobra līdz šā gada beigām. Sīkāka informācija par šo ieguvumu tika izskaidrota, sniedzot skaidru priekšstatu par to, ko var sagaidīt šajā periodā.

No oktobra mēneša līdz kalendārā gada beigām dzīvojamām mājām tiek piešķirta atlīdzība 60% apmērā no elektroenerģijas pastāvīgās maksas, kas tiek saukta par jaudas abonementu, ko nosaka tarifs “Sadales tīkli” (SA). ).

Lasi vēl : Beidzot atklājas noklusētais! Atklātībā nonāk Justīnes pamātes teiktais, ko viņa sacīja īsu brīdi pirms aizturēšanas

Pēc koalīcijas sēdes presi uzrunāja JV partijas Ministru prezidente Evika Siliņa, ZZS pārstāvis un ekonomikas ministrs Viktors Valainis un P partiju pārstāvošais satiksmes ministrs Kaspars Briškens.

19.septembrī, otrdien, valdības sēdes laikā notiks deklarācija par Saeimā izskatīšanai rosinātajiem likuma grozījumiem. Neskatoties uz to, Siliņa uzsvēra, ka līdz 1.novembrim attiecīgajām ministrijām ir jāsniedz spriedums par prognozēto ST tarifu eskalāciju atsevišķiem nodokļu maksātājiem.

Pārrunājot plānus 2024.gadam, izpilddirektors atzina ST tarifu pārskatīšanas iespējas. Tika uzsvērts, ka ir obligāti jāizpēta finanšu perspektīvas kā līdzeklis, lai risinātu ievērojamo tarifu eskalāciju.

Valainis izteicās, ka elektrības tarifus iespējams samazināt līdz 1. janvārim vai pat agrāk, un tas ir pretrunā ar tautas uzskatiem. Siliņa uzsvēra, ka šobrīd tiek nodrošināts ievērojams skaits lietotāju, sākot no 90 000 līdz 100 000. Turklāt ir pieejama papildu palīdzība saistībā ar elektrības izdevumiem.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *