Beidzot atklājas noklusētais! Atklātībā nonāk Justīnes pamātes teiktais, ko viņa sacīja īsu brīdi pirms aizturēšanas

Pēc tam, kad tika atklāta patiesība par Justīnes likteni, kļuva skaidrs, ka situācija ir saasinājusies pāri saprātīgām robežām. Šis atklājums ir izraisījis vairākus jautājumus, bet vissteidzamākais ir par nevainīgam bērnam nodarītā kaitējuma raksturu. Viss pārbaudījums ir traģiska realitāte, kas skar mūs visus, taču ir obligāti jākoncentrējas tikai uz pārbaudāmiem faktiem par to, kam bija pakļauti vecāki. Lai gan informācija ir daļēji atklāta, ne visa informācija ir nodota plašākai sabiedrībai. Tomēr ir svarīgi izpētīt pašreizējās pieejamās zināšanas.

Daudzi cilvēki bija pārsteigti, kad tika atklāts, ka Justīnes pamāte īsi pirms policijas aizturēšanas nosūtījusi neparastu ziņojumu video grupai. Šis notikums palielina iespēju, ka situācija var būt vairāk, nekā sākotnēji šķiet. Tomēr galu galā tika atklāts, ka tēvs un pamāte bija iestudējuši visu scenāriju, lai izvairītos no aizdomām, un joprojām parādās jaunas atklāsmes.

Pēc vietējo iedzīvotāju teiktā, policisti meitenes dzīvesvietā ieradās agri no rīta un, atklājot viņu, nekavējoties aizveda viņas tēvu un pamāti. Vēlāk atklājās, kas īsti bija noticis. Savādi, ka pamāte dienu pirms viņu aizturēšanas bija nosūtījusi mulsinošu un nepatiesu ziņojumu.

Sākotnēji pilsētnieki uzskatīja, ka jaunā meitene nav izbraukusi no savas dzīvesvietas viena, bet gan saņēmusi palīdzību no ārējas puses. Diemžēl viņu aizdomas apstiprinājās kā precīzas. Neskatoties uz šo iznākumu, būtu bijis prātīgi ņemt vērā vietējo iedzīvotāju vārdus un atzīt viņu izcilās zināšanas. Lai gan, iespējams, bija vajadzīgs zināms laiks, lai pierastu pie viņu uzskatiem, tas būtu bijis izdevīgi.

Lasi vēl : Ļoti nepatīkamas ziņas slavenās Olgas Kambalas dzīvē: Viņa nu ir pieņēmusi pavisam smagu lēmumu

Intervijas laikā pirms Justīnes atklājuma Sandra no audžumātes uzzināja kaut ko būtisku. Tomēr vārdi, ko viņa teica, bija savdabīgi, un to nozīme drīz kļūs acīmredzama. Viņa it kā dalījās savās dziļajās skumjās, taču vēlāk atklājās, ka viņas vārdi bija safabricēti, un drīzumā kļūs skaidrs šīs maldināšanas iemesls.

Intervijas laikā grupas filmēšanai viņa dalījās savās pārdomās par šo lietu, norādot, ka viņiem tā ir sarežģīta situācija. Par bērna atrašanās vietu viņiem jautā ne tikai intervētāji, bet arī citi. Dzīvošana ar nenoteiktību par bērna atrašanās vietu ir neticami grūta pieredze. Viņa atteicās sniegt sīkāku informāciju, jo viņi paši nezina par kādiem atjauninājumiem.

Pazudušās meitenes pamāte pauda savas situācijas sarežģītību, norādot, ka ir atkarīga no medikamentiem un nespēj veikt citus darbus. Viņa arī pieminēja vairākkārtējos žurnālistu jautājumus, kas līdzīgi jums, un atklāja pieredzes milzīgo raksturu. “Jūs pat nevarat iedomāties, kā tas ir,” viņa teica.

Nākamajā dienā likumsargi negaidīti ieradās un abas personas nogādāja apcietinājumā. Tas bija safabricēts stāsts, jo viņi labi zināja par meitenes situāciju un atrašanās vietu. Situācija bija patiesi postoša.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *