Ļoti nepatīkamas ziņas slavenās Olgas Kambalas dzīvē: Viņa nu ir pieņēmusi pavisam smagu lēmumu

Tik tiešām reti zina, ka Olga Kambala bija precējusies veselus 16 gadus un māte veselām 3 meitām. To lielākā daļa, kā nemaz nezina, no kurām vecākajai jau ir 16 gadi. Drīz gan viņas dzīve ļoti krasi mainījās, tomēr liktenim bija pavisam citi plāni. Viņa drīz vien ieraudzīja LNK Boxing lapu instagramā un bija pamanījusi Kasparu, kurš tur bija vairākos ierakstos. Tomēr tālākais pārsteidza pilnīgi visus.

Pēc brīža viņa apskatījusi viņa profilu un pāris bildēm pat paspējusi saspaidīt like podziņas. Pēc vairākāms stundām Kaspars viņai uzrakstījis ar tekstu : “Es pamanīju, ka tu manām bildēm saspiedi like.” Drīz vien viņi tādā veidā sapazinās un nonāca līdz tam, ka ir gana satuvinājušies. Nu viņu rāda arī televīzijas raidījumā. Taču nu noticis, kas tāds, kas licis pamatīgi aizdomāties.

Notika pavisam negaidīts strīds, kur viņi ar luksusa automašīnu devās uz Rīgu, taču visu izbojāja viņu nesaprašanās. Olga vēlējusies uzņemt pāris storiju ar foršo Teslu, kā viņa “dejo” un taisa automātiskās skaņas un tādā veidā parādīt mašīnas galvenās funkcijas. Taču pēc brīža izcēlās patiešām pamatīgs konflikts un Olga paziņoja, ko pavisam negaidītu.

Pēc brīža izcēlies pamatīgs strīds, kur Olga izteikusies, ja Kaspars būtu sieviete, tad noteikti iedotu kārtīgi pa degunu, lai šitā neizrunājas. Tā, vārds pa vārdam un ātri vien konflikts izcēlās vēl pamatīgāks, tomēr pēc maz brīža Olga paziņoja, ko tādu, ko nebija gaidījis pilnīgi neviens, pat ne viņas fani.

Lasi vēl : Tuvākajā laikā iespaidīgi celsies algas, kā arī neapliekamais minimums! LBAS Paziņo negaidītus jaunumus

Neskatoties uz visu jau tā sāpīgo situāciju, viņa paziņojusi, ko tādu, ko daudzi pat nespētu iedomāties un šajā ziņā izmaiņas gaidāmas ļoti pamatīgas. Taču, ko īsti viņa paziņoja un kā gan tas viss izvērtīsies tālāk? Laiks aplūkot, ko tieši viņa pateica un kā tas viss situāciju ietekmēs tālāk.

Kā izrādās, Olga esot pieņēmusi pavisam smagu lēmumu, kas viņai radījusi lielas sāpes. Tas viss esot nācis pēc pamatīgā Dobeles Dzirnavnieka skandāla. Viņa apgalvojusi, ka plāno pilnīgas izskata pārvērtības. Pie tam, ņemot vērā visas izmaiņas, viņa domā, ka tas viss nāks par labu, taču kāuz to visu beigās reāģēs pats Kaspars?

Olga pieņēmusi smagu lēmumu un sagādājusi viņai lielas sāpes, paziņojot, ka pēc Dobeles Dzirnavnieka skandāla plāno piedzīvot pilnīgas izskata pārvērtības. Ņemot vērā izmaiņas, jautājums par to, kā Kaspars reaģēs, paliek neatklāts.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *