Kliente sāpināta un apraudājusies dēļ Swedbank cūciskās rīcības – Nu brīdina pārējos iedzīvotājus

Diskusijas par dažādām bankām nav sveša tēma cilvēku vidū. Tomēr ir kāds konkrēts jautājums, kas, kā zināms, agrāk izraisījis skandālus, un diemžēl tas radījis daudz dusmu un sāpju sievietei šajā situācijā. Viņas vēlme ir šo informāciju atklāt pārējai Latvijai, lai citi apzinātos, ar ko viņi var saskarties, nonākot līdzīgos apstākļos. Ir svarīgi precīzi izpētīt, kas notika un kāpēc sieviete ir tik ļoti neapmierināta ar šo konkrēto gadījumu.

Ogrē kādai sievietei uzdāvināja Swedbank kodu kalkulatoru, kas nu jau ir pilnībā novecojis. Tas nekalpo praktiskiem nolūkiem, izņemot kā vienkāršu piekariņu, iespējams, kā atslēgu piekariņu vai svētku rotu. Ir skaidrs, ka ierīce nedarbojas, padarot to būtībā bezjēdzīgu. Problēma rodas, ja sieviete mēģina labot situāciju, bet nevar iegūt nomaiņas ierīci. Lietā iesaistīts arī Bez Tabu.

Pēc veselības problēmām, kas apgrūtina kustību, sieviete vērsās pēc palīdzības pie bankas informatīvā tālruņa operatora. Tomēr operatore nezināja par Daigas stāvokļa smagumu. Tā kā radās problēmas ar kodu kalkulatoru, sieviete bija spiesta izveidot oficiālu pilnvaru, ko viņa uzticēja pārvaldīt saviem paziņām.

Būtisku problēmu atkārtošanās liek tās vēlreiz atrisināt. Banka bez brīdinājuma atrod vainu juridiskajā dokumentā, jo tas it kā neatbilst konkrētajiem finanšu iestādes standartiem. Jājautā, vai tā vispār ir izplatīta parādība.

Daigai ļoti nepieciešams kodu kalkulators, lai apmaksātu ikdienas rēķinus. Diemžēl pašlaik viņai trūkst līdzekļu, lai to izdarītu. Banka ieteikusi vai nu iegūt jaunu pilnvaru, vai arī iegādāties ID karti, kurai ir elektroniskā paraksta funkcija, taču tālākus norādījumus sniegt nevar. Turklāt nav vēlmes organizēt mājas vizīti, jo nav redzama iemesla to darīt.

Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde ieviesusi risinājumu, kas ļauj veikt mājas vizītes, lai noformētu ID karti. Tas novērš nepieciešamību pēc notāra ierasties mājā, kas var izmaksāt dārgi, un nodrošina pareizu pilnvaras noformēšanu. Neskatoties uz šo rezolūciju, kāda sieviete ar asarām pauda satraukumu un neizpratni par situāciju.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *