Kaut kas prātam neiedomājams; Pie populāra Rīgas tirdzniecības centra mazam bērnam virsū uzkrīt metāla barjera

Katru dienu mēs saskaramies ar negaidītām situācijām, kurās mums ir jāorientējas. Iespējams, iepirkšanās laikā esi nonācis nepatīkamā situācijā, kad viss šķita normāli, līdz mazam bērnam tika nodarīts kaitējums, liekot justies vēl vairāk nomāktam. Ir ļoti svarīgi izmeklēt incidentu un saprast, kā un kāpēc tas notika. Lai izprastu notikuma sāpīgās sekas, ir jāiedziļinās pamatcēloņos.

Šobrīd apstākļi ir bijuši tālu no ideāliem, atkarībā no konkrētās situācijas. Var jautāt, kā kas tāds varēja notikt. Ar smagu sirdi informējam par traģisku incidentu, kas noticis tirdzniecības centra Mols apkārtnē. Incidentā bija metāla barjera, kas uzkrita mazam bērnam netālu no Mola autostāvvietas malas. Par šo informāciju ziņoja kāds Twitter lietotājs, kurš nejauši bija tās aculiecinieks. Lai izprastu notikuma detaļas un bērna traumu smagumu, ir jāpārbauda, ​​kā notika incidents.

Persona, kas bija notikuma aculieciniece, detalizētāk stāsta par situāciju Molā. Šajā incidentā smaga metāla barjera uzkrita jaunai meitenei. Nevar apgalvot, ka barjera bija viegla, jo tai bija sava masa, jo tā bija izgatavota no metāla. Turklāt jaunās meitenes vīrs pauda optimismu, ka viņas kauli nav lauzti. Tomēr neilgi pēc tam atklājās, kas īsti notika.

Pēc turpmākās apskates bija redzams, ka situācija nebeidzās ar traģēdiju, lai gan satraukums bija atstāts neatrisināts. Vīrietis pauda savu neapmierinātību ar MOLS apsardzes darbiniekiem, jo ​​viņi novēloti fiksēja incidentu un nespēja piedāvāt reālus risinājumus. Jāņem vērā, ka, lai gan ir jāņem vērā vairāki aspekti, bērns nav vainīgs incidentā.

Kā vēsta mediji, mediķi veica īsu cietušās personas apskati un konstatēja, ka būtisku ievainojumu nav. Pēc tam pacients tika nogādāts slimnīcā, lai veiktu visaptverošu novērtējumu. Kopumā tiek apgalvots, ka gūtās traumas nebija smagas.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *