Kliente ļoti sāpināta un apraudājusies par Swedbank cūcisko rīcību – Tagad brīdina pārējos cilvēkus

Par dažādām bankām cilvēki ir runājuši jau iepriekš, taču šajā lietā ir konkrēts jautājums, kas jau agrāk izraisījis skandālus. Diemžēl iesaistītā sieviete ir satraukta un sašutusi tādā mērā, ka grasās izpaust detaļas visai Latvijai. Viņas mērķis ir brīdināt citus, lai viņi apzinās, ar ko viņi varētu saskarties, ja nonāktu līdzīgā situācijā. Ir pienācis laiks izpētīt, kas noticis un kāpēc sieviete ir tik neapmierināta ar šo konkrēto gadījumu.

Ogres iedzīvotāja, sieviete, saņēma Swedbank kodu kalkulatoru, kas nu ir kļuvis pavisam nefunkcionāls. Tam nav nozīmes, izņemot, iespējams, kā piekariņu atslēgām vai kā rotājumu Ziemassvētku eglītei. Ierīce ir pilnīgi bezjēdzīga, un problēmu pastiprina fakts, ka sieviete, neskatoties uz viņas centieniem, nav varējusi iegādāties aizstājēju. Šajā jautājumā ir iesaistīts arī Bez Tabu.

Sazinoties ar bankas informatīvo tālruni, sieviete vērsusies pēc palīdzības pie operatora. Tomēr otrā galā esošā persona nezināja par Daigas aktuālajām veselības problēmām, kas ļoti ierobežoja viņas spēju pārvietoties. Neskatoties uz to, Daiga saskārās ar problēmām ar kodu kalkulatoru, kā rezultātā viņa izveidoja oficiālu pilnvaru un uzticēja to saviem paziņām, lai atvieglotu situāciju.

Diemžēl realitāte ir tāda, ka atkal ir uzpeldējuši būtiski jautājumi, un apstākļi atkal ir jāatrisina. Juridisko dokumentu, kas iepriekš tika uzskatīts par apmierinošu, banka tagad uzskata par nepieņemamu, jo tiek apgalvots, ka tas nav izstrādāts, lai atbilstu viņu īpašajām prasībām. Tas liek uzdot jautājumu, vai šī situācija ir neparasti izplatīta.

Daigai ļoti nepieciešams kodu kalkulators, lai segtu kārtējos izdevumus, taču diemžēl šobrīd tādu viņai nav iespējams iegūt. Bankas ieteikums aprobežojas ar jaunas pilnvaras ģenerēšanu vai identifikācijas kartes ar elektroniskā paraksta iespēju iegādi. Turklāt Daigas mājās neviens nevēlas apmeklēt, jo, šķiet, nav pamata to darīt.

Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde rosinājusi risinājumu, ka personas var pieteikt mājas vizīti ID kartes izsniegšanai. Tas atvieglo notāra apmeklējumu un dārgas un precīzas pilnvaras sastādīšanu. Kāda sieviete, kura bija samulsusi par situāciju, bija paudusi savu neizpratni un neapmierinātību, prātojot, kā varēja rasties šāda nepatīkama situācija.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *