“Tēt, es nevaru pamodināt mammu!” Mūžībā devusies ļoti plaši pazīstama un talantīga Sieviete

Nāve ir procesa rezultāts, kad organisms  zaudē spēju uzturēt un uzturēt dzīvību. Tā ir nenovēršama un neatgriezeniska dzīvotnes beigšanās forma. Nāve iestājas, kad bioloģiskās funkcijas, piemēram, sirdsdarbība, elpošana un smadzeņu darbība, pilnībā apstājas un nevar tikt atjaunotas.

Nāve var notikt dažādu iemeslu dēļ, tostarp novecošanas procesa rezultātā, traumām, slimībām vai citiem veselības traucējumiem. Tā var būt pazīstama kā fizioloģiska nāve vai iestāties neplānoti vai ārkārtējos apstākļos, kas var izraisīt pēkšņu nāvi.

Diemžēl mūžībā aizgājis prasmīgs un enerģisks sportists, un par šo bēdīgo apstākli atklājušās papildu detaļas. Ar skumjām ziņojam, ka viņu atklāja viņas pašas meita. Mūsu apziņa ir tieši tas, kas veido dvēseli, neskatoties uz to, ka tā nav redzama. Tomēr dvēsele uzrāda acīmredzamas savas pastāvēšanas pazīmes, izmantojot prātu, emocijas un gribasspēku. Tā kā dvēsele ir nemateriāla, tā neatrodas noteiktā vietā ķermenī, tomēr tā paliek ar to cieši saistīta līdz indivīda aiziešanai.

Globālās iniciatīvas “Tēvs tiešsaistē” dalībnieks abats Luka (Stepanovs) precizē, ka, ejot garām, indivīda gars atdalās no fiziskās formas, tomēr neiegūst nekādu saskatāmu formu.

Helēna Smāta, izcilā peldētāja, kura ieguva pasaules vicečempiones un Eiropas čempiones titulus, pārstāvēja Lielbritāniju 2000. gada olimpiskajās spēlēs un bija labi pazīstama peldēšanas sabiedrībā, 42 gadu vecumā mierīgi mirusi miegā. , par lielu bēdu tiem, kas viņu pazina.

Lasi vēl : Pasaules medijus šodien pāršalca skumjas ziņas par populāro Allu Pugačovu

Kā vēsta starptautiskā prese, Heidijas līķi atklāja viņas četrus gadus vecā meita. Sportistes māte Linda pastāstīja, ka Heidija pamodusies nakts vidū un mēģinājusi gulēt viņai blakus uz gultas.

Kad bērns nesaņēma atbildi no Helēnas, viņi vērsās pie tēva pēc uzmanības un pauda bažas par mātes klusēšanu. Tēvs paskaidroja, ka Helēna ir pārgurusi, un lika bērnam atgriezties gulēt. Tomēr, apgaismojot istabu, viņš atklāja, ka Helēnas ķermenis ir auksts.

Atklājot situācijas nopietnību, viņš nekavējoties vērsās pie mediķiem, lai saņemtu palīdzību. Diemžēl viņu pūles bija veltīgas. Pēc sportistes mātes teiktā, Helēna iepriekšējā vakarā brauca ar kajaku kopā ar savu partneri un diviem bērniem Heidiju un Stenliju. Neskatoties uz rūpīgu novērošanu, nekas neliecināja par neveiksmēm.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *