Lietojot šo dabīgo līdzekli, miegs paliks ne tikai labāks, bet arī ātrāk aizmigsiet un lūk kāpēc!

Miljoniem cilvēku cieš no bezmiega vai cita veida miega traucējumiem. Nespēja aizmigt nav vienkārša problēma, un tā noteikti nav veselīga. Bezmiegs ir novājinošs stāvoklis, kas var ietekmēt katru jūsu dzīves aspektu.

Šos apstākļus bieži izraisa bioloģiski faktori, neveselīgs miega režīms, garīgās un fiziskās veselības apstākļi. Pēc zinātnieku domām, tas var būt saistīts ar viegliem vai smagiem faktoriem un izraisa smadzeņu apjukumu starp miega un nomoda cikliem. Šeit ir daži no visbiežāk sastopamajiem bezmiega cēloņiem:

Nervu sistēmas slimība

Endokrīnās sistēmas traucējumi (vairogdziedzera slimība)

hroniskas sāpes

Deguna/sinusa alerģijas

kuņģa problēmas

muguras sāpes

artrīts

astma

Bezmiegu var izraisīt arī smēķēšana, alkohola lietošana, stipra un asu ēdiena lietošana var palielināt depresijas un augsta asinsspiediena (hipertensijas) risku. Šis stāvoklis var izraisīt tādus simptomus kā zema motivācija un enerģija, garastāvokļa svārstības, trauksme, nogurums, slikta atmiņa, aizkaitināmība un nespēja koncentrēties.

Ārsti bieži izraksta miegazāles pret bezmiegu, piemēram, benzodiazepīnus, barbiturātus un citas miegazāles. Visbiežāk izrakstītās zāles ir benzodiazepīni, piemēram, Xanax, Ativan un Librium. Otrajā sarakstā un dokumentos, barbiturāti nomāc centrālo nervu sistēmu, nomierina jūsu ķermeni un izraisa miegainību.

Visas šīs zāles var izraisīt daudzas blakusparādības, piemēram, galvassāpes, caureju, aizcietējumus, miegainību, grēmas, vājumu, atmiņas problēmas, sāpes vēderā, sausu muti vai kaklu, apetītes izmaiņas, reiboni, nekontrolējamu trīci, dedzinošu sajūtu dažādās ķermeņa daļās. ķermenis, zaudējis līdzsvaru. Par laimi, ir kāda sastāvdaļa no dabas, kas var ārstēt bezmiegu.

Bezmiegs Muskatrieksts

Muskatrieksts ir lielisks dabisks līdzeklis pret jebkāda veida miega traucējumiem. Šīm garšvielām ir liels ieguvums veselībai — tās detoksikē ķermeni, mazina sāpes, stiprina imūnsistēmu,  Viņiem ir arī viegla sedatīva iedarbība uz sistēmu, kas var palīdzēt bezmiega gadījumā. Viss, kas jums nepieciešams, lai ārstētu šo stāvokli, ir tase muskatriekstu tējas. Vienkārši sasmalciniet muskatriekstu un pievienojiet ¼ tējkarotes glāzei silta ūdens. Šīs zāles vajadzētu dzert vismaz 4-5 stundas pirms gulētiešanas, un jūs ātri atbrīvosities no miega traucējumiem. Tomēr muskatrieksts var izraisīt halucinācijas, tāpēc noteikti lietojiet to atļautajā daudzumā. Ja rodas halucinācijas, nekavējoties pārtrauciet dzert!

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *