Policija paziņojusi milzīgus jaunumus par abiem aizturētajiem Justīnes lietā! Atklājas drausmīgas lietas

Ziņas par Justīnes atrašanu ļoti satraucošā veidā tika publiskotas pirms krietna laika, izraisot dziļas skumjas. Šim skumjajam  incidentam ir bijusi ilgstoša ietekme uz visām iesaistītajām personām, un to vēl vairāk pastiprina vecāku nepārtrauktā maldināšana. Ir apbēdinoši uzzināt, ka pret tiem, kuri dāsni veltīja savu laiku un enerģiju, lai palīdzētu meklēšanā, izturējās ar tik klaju nodevību, neskatoties uz viņu patiesajiem nodomiem piedāvāt palīdzību.

Sabiedrība ir saprotami neapmierināta tagad, kad ir atklāta patiesā notikumu secība, jo šīs krāpnieciskās darbības notika tieši viņu acu priekšā. Turklāt policija, ņemot vērā apstākļus, ir paudusi savu viedokli par šo lietu. Reaģējot uz esošo situāciju, Valsts policijas priekšnieks Ruka izplatījis paziņojumu. Kā liecina TV3 ziņojums, Ruka uzsvēra, ka abas apcietinājumā esošās personas sniegušas pretrunīgu informāciju. Turklāt Ruka atzina, ka šobrīd visu specifiku izpaust nevar.

Šobrīd vēl turpinās izmeklēšana, lai noskaidrotu, vai notikums bija apzināta un mērķtiecīga rīcība vai tikai neveiksmīgs notikums, jo vardarbības gadījumi var notikt negaidīti. Līdz ar to detalizētu informāciju šobrīd nevar izpaust, neskatoties uz to, ka jāņem vērā dažādi būtiski faktori.

Policijas priekšnieka atjauninājumā bija iekļauta informācija par vairāku nozīmīgu izmeklēšanu uzsākšanu, kuru rezultāti vēl nav noskaidroti. Iepriekš vairākkārt tika minēts, ka alkoholam var būt nozīme šajā jautājumā, vēl vairāk sarežģījot jau tā sarežģīto situāciju vecākiem. Pats Rūks ir paudis uzskatu, ka cilvēku ļaunprātībai nav robežu. Šokējošā atklāsmē kļūst acīmredzams, ka abi vecāki tikai izlikās, ka piedzīvo patiesas emocijas, iesaistoties satraucošā šarādē.

Lasi vēl : Iedzīvotājiem draud līdz pat 1500 Eiro liels naudas sods, ja savā īpašumā neizdarīs ŠO!

Ir bijuši neoficiāli ziņojumi, kas norāda uz iespējamu korelāciju starp alimentiem un bērna uzturlīdzekļu maksājumiem. Tiek apgalvots, ka Justīnes bioloģiskā māte ir izrādījusi vēlmi pārcelties uz ārzemēm, lai, iespējams, iegūtu papildu finansiālu palīdzību. Tomēr viņas tēvs dedzīgi iebilst pret šo ierosinājumu. Lai gan nav skaidrs, vai šī ir galvenā problēma, šāda savienojuma atklāšanai varētu būt vērā ņemamas sekas.

Sabiedrības sašutums bija jūtams, tiklīdz patiesība nāca gaismā. Vecāki visus viltīgi maldināja, izliekoties izmisumā un meklējot palīdzību. Galu galā kļuva mulsinoši atklāt, ka šī ģimene bija izdomājusi divu papildu bērnu zaudēšanu, it īpaši, ja ņem vērā visa safabricēto raksturu.

Lai iegūtu pilnīgu izpratni par notikuma hronoloģisko norisi un faktoru, kas izraisīja šo notikumu virkni, mums ir obligāti jābūt pacietīgiem, līdz tiesībaizsardzības iestādes sniegs padziļinātu informāciju un tiks veiktas ekspertu analīzes.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *