Pirms neilga brīža paziņots, kas turpmāk sagaida mazās meitenītes Justīnes vecākus

Atklāsme bija šoks vairumam, liekot uzdot jautājumus par sarežģītās šarādes nepieciešamību, kas tika veikta, lai slēptu viņu darbības. Šausminošā patiesība par vecāku pārkāpumiem tagad ir nākusi gaismā, skumja realitāte, ar kuru jāsaskaras. Pašreizējā izmeklēšana ir vērsta uz likteni, kas sagaida nozieguma pret nevainīgo bērnu Justīni vaininiekus. Ļaujiet mums pārbaudīt, kas līdz šim ir atklāts.

Dubuļu kopiena bija neticības stāvoklī, uzzinot ziņu par septiņgadīgās Justīnes pazušanu. Lai gan viņa tika atrasta vakar, jaunās meitenes nedzīvais ķermenis tika atklāts, izraisot apkārtnē milzīgas skumjas un ciešanas. Viņas nāves apstākļi ir savdabīgi, liekot vietējiem justies dusmīgiem un aizvainotiem. Justīnes vecāku liktenis šobrīd nav zināms, un sabiedrībai ir jādomā, kas notiks tālāk.

Dzīvesvieta, kur pagrabā tika atklāta septiņgadīgā Justīne mirusi, atrodas ievērojamā attālumā no viņas ģimenes pašreizējās mājas Dubuļu ciemā.

Maija sākuma dienās Rogovkā, kas atrodas Rēzeknes novadā, pazuda meitene vārdā Justīne. Neskatoties uz to, tikai 20. jūnijā viņa tika atrasta acīmredzamā fiziskā kaitējuma dēļ, ar ko viņa bija saskārusies viņas pazušanas rezultātā.

Dubuļu ciema iedzīvotāji sniedza dažādus stāstījumus par jaunās Justīnes atrašanas vietu. Dažas personas apgalvoja, ka ģimene ir dzīvojusi dzīvoklī, bet citi norādīja uz citu dzīvesvietu. Neskatoties uz plašo izmeklēšanu visās iespējamās vietās, nekas netika atrasts par policijas iejaukšanos.

Lasi vēl : Pirms divam dienām Justīnes audžumāte Facebook publicēja ļoti savādu ierakstu

Rogovkā likumsargi aizdomās turamos aizturēja pirmdienas vēlā vakarā. Nākamajā dienā P.o.l.i.c.i.j.a bija aizņemts ar izmeklēšanu Justīnes bijušajā mājoklī, savukārt blakus esošās jurisdikcijas administrators liecināja par šiem notikumiem.

Justīnes Reinikovas tēvam un pamātei šobrīd Rēzeknē notiek tiesas process par saistību ar smagu noziegumu. Tiesa šobrīd pārim nosaka piemērotu drošības līdzekli. Abas personas par attiecīgo lomu noziegumā tiesāja atsevišķi. Šķiet, ka šajā gadījumā, visticamāk, tiks piespriests nozīmīgs cietumsods, jo nozieguma smagums garantē ilgstošu ieslodzījumu.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *