Pasaules medijus Pāršalkušas ļoti skumjas ziņas par slaveno Allu Pugačovu

Pavisam noteikti liela daļa jau būs dzirdējuši, ka Pugačova bija devusies uz Krieviju, lai tikai aizvadītu sava tuvā drauga bēres. Protams, ka cieņas izrādīšanas ir ļoti svarīgs žests, tomēr ne viss notika tā, kāviņa bija ieplānojusi. Viņas vizītes laikā viņa pamatīgi saļima un tas bija krietni nopietnāk nekā varētu iedomāties. Taču visā bēru laikā notika vairāki ļoti nozīmīgi un nepatīkami notikumi, kas attiecās uz pašu Pugačovu. Tomēr, kā gan tas viss varēja notikt un kā tas viss vispār beidzās?

Šeit gan būtiski pieminēt to, ka viss tas notika ļoti negaidīti un neviens pat sākumā nesaprata, ka Pugačovai patiešām kļuva ļoti slikti. Kā ziņo Unian.net, tad Pugačova patiešām bija devusies uz Maskavu, lai tikai būtu klāt tuvā drauga bērēs, tomēr ne viss notika tā, kā bija ieplānots. Tomēr, kas tieši notika, ka Pugačovai kļuva tik pamatīgi slikti? Informācija liecina, ka Alla bija devusies uz Maskavu, lai piedalītos Valentīna bērēs.

Pašas bēres jau bijušas gana drūmas, tomēr tam visam pa virsu notika vēl kas! Ja iepriekš tika ziņots, ka bēru laikā viņai palicis slikti, nācis uz ģīboni un nav spējusi nostāvēt kājās. Tā rezultātā apsargi viņu vienkārši lēnām veda uz mašīnu, jo pati īsti nemaz nevarēja nostāvēt kājās. Taču pēc bērēm atklājās vēl kādas ļoti nepatīkamas lietas.

Tieši pēc visa bēru pasākuma Pugačova pamanījusi, ka viņai no rokas pazudis pulkstenis, kas esot ļoti dārgs. Kā gan tas varēja notikt? Mediji fiksējuši, ka bērēs Pugačova un Peskovs esot savā starpā sarunājies. Tas esot bijis ļoti dīvaini, taču ar to tas viss nemaz nebeidzās. Attēlos, kuri ievietoti medijos bija redzams, ka Peskovs tur Pugačovas roku. Pēc visa notikušā Peskovs vēlāk izteicies, ka neko nezina par notikušo.

Lasi vēl : Aleksandra Šepa Pareģojums : “Tieši Šīm zīmēm tuvākajās dienās gaidāma milzu veiksme”

Pugačova jau izteicās, ka tieši pērnajā dzimšanas dienā saņēmusi ļoti dārgu pulksteni. Pēc bēru ceremonijas viņa atskārtusi, ka viņai tas ir pazudis. Dīvainākais ir tas, ka viņa bēru laikā pielaida klāt tikai 2 vai 3 cilvēkus. Tas viss liekas tik dīvaini.

Tieši dēļ šīs situācijas rodas ļoti daudz jautājumi. Vispirms viņai paliek slikti un tad viņai kāds nozog pulksteni. Pugačova nav izteikusies cik tieši pulkstenis ir bijis dārgs, taču viņa pati minējusi, ka tam ir bijusi ļoti liela nozīme.

You may also like...

1 Response

  1. 31. maijs, 2023

    […] Lasi vēl : Pasaules medijus Pāršalkušas ļoti skumjas ziņas par slaveno Allu Pugačovu […]

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *