Laura Reinika dzīvē notikušas lielas bēdas! “Man pat rokas sāka trīcēt!”

Slavenais un iemīļotais pašmāju dziedātājs Lauri Reiniks ir pazīstams vārds. Viņa sasniegumi ir labi zināmi, taču, tāpat kā visas slavenas personas, arī viņu ir skārušas nopietnas problēmas. Diemžēl šīs problēmas viņam ir radījušas vairāk nekā tikai nelielu satraukumu. Viņš pats atzīst, ka tas ir patiesi traģisks notikums, un priekšā ir vēl citi izaicinājumi. Atklāts paliek jautājums, kas īsti ar viņu notika, ka viss tik pēkšņi sagāja greizi?

Pirms dažām dienām daudzu uzmanību pievērsa negaidīts atgadījums. Lauris Reiniks atklāja dažas satraucošas ziņas par savu personīgo dzīvi, kuras viņš iepriekš nebija atklājis. Tomēr šoreiz situācija nav līdzīga nevienai citai un prasa tūlītēju uzmanību, lai saprastu, kas tieši noticis. Ir vērts atzīmēt, ka arī šī situācija viņam nav patīkama.

Reģionālais mākslinieks Lauris Reiniks nesenā intervijā atklāja, ka pērn trīs mēnešus uzturas Kolumbijā. Šķiet, ka šis fakts daudziem nav zināms, taču stāstā ir kas vairāk. Sarežģītā un grūtā dzīves posmā viņš meklēja patvērumu šajā valstī, kas izrādījās vērtīgs resurss viņa fiziskajai, garīgajai un emocionālajai atjaunošanai.

Persona ziņoja, ka ir uzkrāts milzīgs darba apjoms, kas sastāv no dažādiem projektiem. Vieta tika izmantota, lai uzņemtu Say It Loud, un katrai epizodei bija nepieciešamas vismaz trīs stundas filmēšanas. Pieredze bija līdzīga psihoterapijas sesijai, pieprasot visu uzmanību ilgāku laiku. Apsveriet iespēju šādiem pasākumiem veltīt trīs stundas.

Lasi vēl : Izskan pirmās prognozes par to, cik ļoti karsta gaidāma Latvijas vasara! Cik karsts tad īsti būs?

Iesaistīšanās sarunā ar kādu vairāk nekā stundu katru dienu bija izaicinājums, ar kuru es saskāros, it īpaši, ja man bija jāuztur acu kontakts. Turklāt mums bija jānofilmē divas programmas vienā dienā. Kad diena beidzās, es jutos pilnībā izsmelts gan emocionāli, gan garīgi. Visas informācijas svars, kas man bija jāuzņem, lika man alkt pēc dzēriena, lai tikai atbrīvotos no tā.

Tajā brīdī parādījās virkne veselības problēmu, kas nekad iepriekš nebija pieredzētas. Uz sejas parādījās alerģija, ko papildināja neparasti ilgstošas ​​muguras sāpes un nemitīga nieze visā ķermenī. Bija sajūta, ka sīkas adatiņas pastāvīgi durstīja rokās gan no rīta, gan naktī, kā mūziķis savulaik dziedāja.

Tuvojoties pārbaudījuma noslēgumam, pat viņa paša rokas nevaldāmi trīcēja. Izpildītājs atceras, ka meklējis medicīnisko palīdzību Kolumbijā, lai gan es pagaidām atturēšos atklāt sīkāku informāciju. Lauris atzīst, ka šis bijis ārkārtīgi smags periods.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *