“DEPO” Veikals nācis klajā ar negaidītu paziņojumu klientiem! “Beidzot tas ir jāatklāj cilvēkiem!”

Veikals “DEPO” ar prieku paziņo, ka tā klienti ir kļuvuši uzticīgi veikalu tīklam. Šis ir notikums, kuru daudzi cilvēki ir gaidījuši un kam gatavojušies. Pie tam jāņem vērā, ka mūsdienās bez šī veikalu tīkla grūti pat iedomāties mūsu ikdienu, jo visas mājai vajadzīgās lietas meklējam tieši šeit! Grūti pat iedomāties citu veikalu kā tikai DEPO, lai nopirktu visu mājai nepieciešamo.

Precizēsim, ka Latvijā ir 9 DEPO veikali, Lietuvā – 5, Igaunijā – 1. Tallinā pirmais DEPO veikals Igaunijā tika atklāts 2020. gada 14. oktobrī. Tieši šajā ziņā Latvija ir tik tiešām top vietā un tam arī ir kāds iemesls!

Ja Latviju pretstatām kaimiņvalstīm, tad Latvijā Depo veikalu ir vairāk nekā Igaunijā un Lietuvā. Aptaujā noskaidrots, ka šis veikals ir viens no populārākajiem būvpreču veikaliem Latvijā.

Svarīgi atzīmēt, ka šis uzņēmums dibināts 2004. gadā. Galvenais birojs atrodas Dreiliņos, Stopiņu pagastā, Ropažu rajonā. Šajā laikā Latvijā uzbūvēti 9 “Depo” veikali.

Atzīmējot šo notikumu, šī veikalu tīkla pārstāvji izdomāja vēl vienu apburošu jauninājumu šī veikala pircējiem. Šie cilvēki parasti apmeklē šo vietu un bieži šeit iepērkas.

Lasi vēl : Viktorijas Raidos pareģojums: Šīm 3 zīmēm Maijā gaidāma Patiesi milzīga veiksme

Depo veikala inventārs ietver preces būvniecībai, dārzam un mājai, patēriņa preces. Šis spektrs ietver vairākus tūkstošus preču, kas ir pieejamas gan tiešsaistē, gan veikalā.

DEPO noliktavā pircēji tiek piedāvāti dažādi produkti mājai, dārzam un vaļaspriekiem, kā arī citas preces. “Luminor Bank” nesen piešķīra 21,8 miljonu eiro aizdevumu SIA “Depo DIY” jauna “Depo” veikala celtniecībai Rīgā, šis kredīts tiks izmantots jauna “Depo” veikala celtniecībai Rīgā ar nosaukumu “Depo DIY”. “.

Pavisam nesen, 2021. gada augustā, Rīgā, Kurzemes ielā, tika atklāts jauns DEPO veikals. Turpinot savu izaugsmi Lietuvā, 2023. gada 14. aprīlī DEPO atklāja jaunu veikalu Šauļu pilsētā, Karaliaučiaus ielā. Vairākās valstīs strauji aug veikalu ķēdes.

Iepriecinoši ir tas, ka kompānija “Depo” arvien vairāk pārņem tirgus Lietuvā un Igaunijā, tie paplašinās arī pie mums, kā arī Latvijā.

Atgādināsim, ka 2020. gada 12. decembrī agrā diennakts laikā Rēzeknē izcēlās ugunsgrēks būvpreču veikala “Depo” ēkā. Diemžēl veikalu nevarēja glābt. Diemžēl tajā dienā tika iznīcināti vairāk nekā 13 500 kvadrātmetri.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *