To Izmēģināja mana 62 gadus vecā māte! Viņa vairs nav sirma – Tas ir lēti un vienkārši

Novecošanās process ir neizbēgams, un diemžēl tas nes nepatīkamas izmaiņas, piemēram, sirmus matus. Arī sirmi mati bieži tiek uzskatīti par stresa un raižu pazīmi, taču patiesībā stress tikai paātrina novecošanās procesu. Ikviens, kurš sāk novecot, pamanīs, ka uz viņu galvas aug sirmi mati, un vairumam par to ir kauns.

Lai paslēptu sirmus matus, cilvēki bieži izmanto dažādus komerciālos produktus vai matu krāsas, taču patiesībā šie līdzekļi parasti nedarbojas vispār un satur ķīmiskas vielas, kas var radīt dažādas veselības problēmas. Par laimi, sirmu matu problēmas var viegli novērst ar ļoti vienkāršiem dabīgiem līdzekļiem, un tās var atrisināt īsā laika periodā – dažu nedēļu laikā! Lūk, kas jums jādara:

Vajadzīgie materiāli un izejvielas pagatavošanai:

5-6 kartupeļi

katls

filtru

bļoda

šampūns

dvielis

process:

Kartupeļus nomizo, ievietojiet mizas katlā un pārklājiet ar 1,5-2 litriem ūdens. Pēc tam uz vidējas uguns vāra ūdeni 20-30 minūtes. Pēc tam visu kārtīgi samaisa un izkāš ādu caur sietu. taupīt ūdeni. Pirms lietošanas ļaujiet ūdenim atdzist.

Mazgājiet matus kā parasti un izmantojiet mitrinātāju, lai mitrinātu sausus sirmus matus. Pēc tam uzklājiet kartupeļu mizas līdzekli un ļaujiet matiem nožūt. Atkārtojiet 2-3 reizes nedēļā, nekad vairs neuztraucieties par sirmiem matiem!

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *