Sinoptiķi steigšus nāk klajā ar jaunāko prognozi tuvākajām dienām : “Diemžēl, bet ziņas nav iepriecinošas!”

Meteorologi prognozē jaunu un pēkšņu laikapstākļu periodu, kas sāksies 14. februārī un ilgs vismaz nedēļu. Šis prognozētais stāvoklis var kļūt par bīstamu situāciju, piedāvājot cilvēkiem negaidītu pārsteigumu šīs ziemas vidū.

Eksperti uzskata, ka nākotnē radīsies radikālas laikapstākļu izmaiņas, ietekmējot gandrīz visu Austrumeiropas centrālo daļu. Februāra sākums dažās Austrumeiropas teritorijās ir bijis raksturīgs ar siltu laiku, bet nākamajā nedēļā sagaidāma jauna temperatūras paaugstināšanās.

Tomēr 14. februārī lielākajā Austrumeiropas daļā, tostarp arī Latvijā, prognozē apledojumu, un tas nav viss. Ziema gatavojas parādīt sevi no saviem vissmagākajiem aspektiem, radot būtisku temperatūras kritumu centrālajā daļā, ieskaitot dienvidus. Šie mainīgie laikapstākļi var ieviest noteiktu neizprotamību un piespiest cilvēkus pielāgoties ārkārtējām situācijām.

Piemēram, šobrīd Austrumeiropas ziemeļaustrumos prognozē -15 grādu sals, bet citviet, kur pašlaik ir +6 grādu siltums, nedēļas nogalē tiek gaidīts temperatūras kritums līdz nullei.

Sinoptiķu prognozēs norādīts, ka Austrumeiropas ziemeļu daļā nenormāls aukstums saglabāsies praktiski visu nākamo nedēļu.

Līdz ceturtdienai sals pastiprināsies, un kulminācija būs piektdien, kad temperatūra noslīdēs līdz mīnus -18 grādiem, pēcpusdienā sasniedzot mīnus 14 grādus. Tas ir aptuveni 10 grādi zemāks par klimatisko normu, kas bija raksturīgs iepriekšējam ziemas mēnesim šajā reģionā. Šīs temperatūras novirzes var radīt izaicinājumus cilvēkiem pielāgoties aukstajiem apstākļiem un prasa papildu piesardzību.

Parasti astrologi un meteorologi atšķiras savā pieejas veidā, kā prognozēt gaidāmo laika apstākļu pārmaiņu iestāšanos, tostarp pavasara ierašanos. Lai arī klimatoloģija pamatojas uz zinātniskiem datiem un meteoroloģiskiem modeļiem, astrologi savā darbā izmanto citus aspektus un metodes.

Saskaņā ar astrologu viedokli, pavasaris Austrumeiropā var nākt pēkšņi un pārsteidzēt ar saviem skaistajiem un siltajiem dienām. Šīs prognozes balstās uz planētu kustībām un horoskopiem, kas, pēc astrologiem, ietekmē dabas procesus un laika apstākļu maiņu.

Līdz ar to, gaidot pavasara ierašanos, varam novērot gan meteorologu prognozes, gan astrologu skatupunktu, lai attīstītu pilnīgāku saprašanu par iespējamajiem laika apstākļiem un to ietekmi uz mūsu dzīvi. Laiks ķerties pie paša galvenā – Kas mūs sagaida jau tuvākajās dienās!

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *