Miljonārs Jūlijs Krūmiņš ir neapmierināts ar savu grandiozo dzimšanas dienas ballīti, atklāj iemeslu kas nokaitināja

Jau tika ziņots, ka Jūlijs Krūmiņš grandiozi nosvinēja savu dzimšanas dienas ballīti. Tomēr šoreiz atklājušās vairākas būtiskas lietas, kuras viņu neapmierināja un pat nokaitināja. Kā gan tas varēja būt, ja viss bija ideāli saplānots un nekas nevarēja noiet greizi? Izrādās, ka ne viss šajā dzīvē var būt perfekti un līdz ar to situācija ir izveidojusies pavisam savādāka! Laiks aplūkot notikušo.

Iepriekš tika ziņots, ka Jūlijs Krūmiņš, viens no izcilākajiem Latvijas uzņēmējiem, nesen grandiozi svinēja savu 80. dzimšanas dienu ar augstvērtīgu un vērienīgu balli. Tomēr, intervijā ar TV šova “Slavenības. Bez filtra” vadītāju Katrīni Vasiļevsku, Krūmiņš atklāja, ka viņš nejūtas pilnīgi apmierināts ar ballītes norisi.

Katrīne uzdod jautājumu par to, vai ballīte izvērtusies tā, kā Jūlijs bijis plānojis. Uz šo jautājumu viņš atbild ar noteiktu apdomu: “Protams, vienmēr var vēl kaut ko uzlabot. Ja runātu par 10 baļļu sistēmu, tad varbūt dotu 7 vai 7,5 balles.”

Tiek jautāts, kas, viņaprāt, varētu būt bijis tas, kas pasākumā trūcis vai nav izpildījies pēc plāna. Jūlijs norāda, ka sākotnēji tika plānots Raimonds Pauls kā ballītes dalībnieks, taču viņa piedalīšanās tomēr netika realizēta.

Jautājot par to, kas sagādāja vislielāko prieku Jūlijam Krūmiņam, viņš ar prieku atbild: “Man patika Maksims Galkins,” papildinot ar izsmejošu smaidu. Kā jau iepriekš ziņots, šajā jubilejas ballē Maksims Galkins pārsteidza klātesošos, izpildot dziesmu latviešu valodā, radot sajūsmu un pozitīvas emocijas visām klātesošajām personām.

Ja vēlies redzēt vairāk no šī notikuma, ieskaties video materiālā pieejamajā saitē 1188.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *