Paziņotas ļoti skumjas ziņas par Pugačovu! Apbēdināti ne tikai fani, bet visa ģimene

Alla Pugačova nesen dalījās satriecošās ziņās, kas ne tikai iedvesmoja līdzjūtību viņas faniem un tuvajiem, bet arī raisīja dzīvotāju interesi visā pasaulē. Visticamāk, jūs jautāsiet, kas precīzi noticis ar šo ikonisko izpildītāju? Izrādās, viņa piedzīvojusi nopietnu sitieni pašai sev.

Alla Pugačova ir Krievijas dziedātāja un dziesmu autore, ievērojama arī citur pasaulē. Viņa dzimusi Latvijā 1949. gadā, Padomju Savienībā, un sākusi savu muzikālo karjeru 1965. gadā. Pugačova atzīstama ar spēcīgo balss kvalitāti, dziesmu dziļumu un emocionālo izpildījumu manieri.

Viņa ir saņēmusi vairākus mūzikas apbalvojumus un ir veikusi ievērojamu ieguldījumu Krievijas mūzikas un kultūras dzīvē. Viņa ir bijusi aktīva dažādos mūzikas projektos un festivālos, guvusi atzinību gan no krievu, gan starptautiskās publikas.

Tomēr nesen Alla Pugačova saskārusies ar ļoti skumju pārmaiņu, atzīstot, ka Kipra vairs nav piemērota vieta viņas dzīvei. Šiem apsvērumiem ir būtiska nozīme – dziedātāja sākusi izjust palielinātu diskomfortu kājās, kas saasinājis esošās sirds problēmas. Tas savukārt veicinājušas citas veselības problēmas.

Vietējo iedzīvotāju liecības, kuras publicē TheVoiceMag, apstiprina, ka Kiprā no maija līdz oktobrim valda karsts laiks, savukārt ziemas mēnešos pārmērīgais mitrums rada aukstus apstākļus. Šīs dabas ietekmes ir ietekmējušas dziedātājas veselību un dzīves kvalitāti.

Pēc koncerta Londonā oktobra beigās Maksims Galkins, viņas dzīvesbiedrs, sasaucis ģimenes sapulci, lai apspriestu jaunos dzīves posmus. Šī tikšanās laikā Alla Pugačova dalījusies ar savām vēlmēm par pārcelšanos uz Lielbritāniju pastāvīgai dzīvei. Šīs jaunās izvēles pamatā ir ne tikai veselības apsvērumi, bet arī ģimenes nākotnes plāni, ieskaitot viņas bērnu izglītošanu un dzīvi Londonā, kas jau sen ieņēmusi īpašu vietu viņas sirdī.

Aptuveni visiem bija pārsteigums, kad atklājās, ka Alla jau faktiski atrodas Londonā. Pretēji publiski izplatītajai informācijai viņa nebija iesaistīta sabiedriskos pasākumos, bet gan bija nodibinājusi lielā rezidence, kur plāno pārcelties kopā ar ģimeni pēc Jaungada svinībām.

Mūsu sarunā ar Allu viņa dalījās ar savu vēlmi, lai viņas dvīņi Harijs un Liza gūtu izglītību Londonā. Šī pilsēta ir ieguvusi īpašu vietu viņas sirdī, jo tur ilgus gadus mācījies un dzīvojis Kristīnas Orbakaites jaunākais dēls Deniss Baisarovs. Patiesībā viņam ir pat savs dzīvoklis pilsētā, ko ar Krievijas medijiem dalījies līdzgaitnieks Pugačovai.

Kopš 80. gadiem Londona ir ieņēmusi īpašu vietu Allas sirdī. Iespēja pārcelties uz šo pilsētu radusies, kad slavenais britu dzejnieks un dramaturgs Tims Raiss, kopā ar ABBA, izteica uzaicinājumu viņai piedalīties mūziklā “Šahs” un atveidot padomju lielmeistara sievu.

Neskatoties uz VDK padomu, kas ieteica noraidīt šo piedāvājumu, Allas meita Kristīna Orbakaite 1991. gadā pēc mātes iniciatīvas devās uz Londonu. Tur piedzimis arī Kristīnas dēls Ņikita Presņakovs.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *