Paziņotas ļoti nepatīkamas ziņas par Raimondu Paulu! Neviens negaidīja tādu paziņojumu

Raimonds Pauls saprot, ka nevar paust savu izsalkumu, un atzīst tās personas identitāti, kas viņam sniedz palīdzību pēc sievas aiziešanas. 1936. gadā dzimušais Raimonds Pauls ir ikona latviešu mūzikas jomā. Šo statusu viņš ir izpelnījies savu daudzveidīgo talantu dēļ, tostarp mūzikas producenta, dziedātāja, pianista un komponista spējām.

Raimonds Pauls ir ieguvis plašu pielūdzēju tīklu gan vietējā, gan starptautiskā mērogā. Ar savu ražīgo radošumu viņš ir radījis daudzas melodijas, kas ir pacēlušās līdz latviešu mūzikas būtiskāko skaņdarbu rangam. Lana Paula kalpoja par nelokāmu atbalsta un motivācijas avotu savam dzīvesbiedram. Lielāko daļu sava laika viņi veltīja viens otram, veidojot savdabīgu saikni un uzsverot ģimenes principu nozīmi.

Lana Paula nebija sabiedrībā plaši pazīstama figūra, taču viņas klātbūtnei bija milzīga ietekme gan uz Raimonda Paulas dzīvi, gan uz viņu sociālo loku. Neskatoties uz to, Pauls  nāca klajā ar negaidītu paziņojumu.

Kā mierinoša un sirsnīga klātbūtne mūziķa dzīvē viņa ieņēma nozīmīgu vietu viņu iekšējā lokā. Raimonds Pols un viņa dalījās savā dzīvē gan personiskajā, gan muzikālajā aspektā, sniedzot viens otram savstarpēju atbalstu.

Uzstājoties šovā mūzikas namā “Daile” vadītāja Anda Zadovska sveica cienījamo Maestro Raimondu Paulu. Viņu sarunā tika skartas dažādas tēmas, tostarp Maestro mīlestība pret mūziku un gardēžu virtuves atzinība. Tomēr Maestro šova laikā dalījās arī ar kādu svinīgu domu.

Maestro tika uzdots jautājums par viņa atzinību par garšīgu virtuvi. Atbildot uz to, viņš paziņoja:

Lai gan es nevaru patiesi apgalvot, ka esmu izsalcis, mans pašreizējais dzīves stāvoklis vienatnē nozīmē, ka man vairs nav neviena, kas man gatavotu maltītes. Tāpēc es paļaujos uz ēdienu, ko man atnes manas meitas, un katrs ēdiens, ko viņas man pasniedz, tiek uztverts ar milzīgu pateicību un sajūsmu.

4. augustā tika saņemts skumjš ziņojums, ka Raimonda Paula dzīvesbiedre Lana Paula ir aizgājusi mūžībā. Viņai bija 84 gadi. Bija tikai dažas dienas pirms viņu 61. kāzu gadadienas, kas būtu svinēta 31. augustā.

Lanas aiziešanas piemiņas pasākums bija neliels, privāts pasākums, kurā piedalījās tikai viņas tuvākie ģimenes locekļi. 8. augustā pusdienlaikā kopā pieci cilvēki pulcējās, lai izrādītu cieņu pirms viņas kremēšanas. Pasākumā piedalījās Raimonds Pols, viņas meita Anete un znots, kā arī Pola mazmeitas Annamarija un Monika.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *