Pasaules medijos paziņo par Patieso Šūmahera veselības stāvokli: “Laiks ir palicis pavisam maz!”

Beidzot tiek atklāta informācija par slavenā Mihaela Šūmahera veselības stāvokli un ierobežojumiem attiecībā uz viņa ģimenes locekļu piekļuvi. Šūmahera bijušais jurists Fēlikss Damms nesen devies uz interviju, lai dalītos ar sabiedrību par to, kāpēc autosporta ikonai veltīgā ģimene tik stingri sargā viņa labsajūtu.

2013. gada beigās Šūmahers piedzīvoja nopietnu kalnu slēpošanas negadījumu, kas noveda pie pusgada ilgas mākslīgā koma perioda. Pēc atmodināšanas viņš tika pārvietots uz mājām Ženēvā. Kopš šī traģiskā notikuma informācija par Šūmahera veselību tika turēta slepenībā un reti nonāca sabiedrības priekšā.

Šūmahera ģimenes advokāts izklāsta, ka septiņkārtējā Formulas 1 čempiona veselības stāvoklis ir apsargāts kā noslēpums, un šis lēmums ir ģimenes apsvērums. Ilgu laiku sabiedrībai bija maz zināms par šo situāciju. Jurists brīdina, ka nākotnē medijiem varētu rasties interese iegūt jaunumus, taču, ja ģimene izlemj saglabāt informāciju privātā sfērā, tas var novest pie juridiskiem strīdiem ar mediju iesaistīšanos.

Kopš traģiskā notikuma, informācija par Mihaela Šūmahera veselības stāvokli ir bijusi ierobežota, galvenokārt tāpēc, ka viņa ģimene, īpaši sieva Korina, ievēro stingru privātuma politiku un reti atļauj piekļuvi Šūmaheram. Ilggadējais draugs un bijušais priekšnieks “Ferrari” komandā, Žans Tods, ir viens no retajiem cilvēkiem, kas ir bijis pie iespējas apmeklēt Mihaelu.

Neskatoties uz vairākiem mēģinājumiem iegūt informāciju par Šūmahera stāvokli, Tods aicina cieņu pret ģimenes vēlmēm un lūdz atstāt viņus mierā. Par Šūmahera veselību sabiedriskajā telpā ir izplatījušās dažādas versijas pēdējo gadu laikā.

Tods uzsvēra, ka viņš regulāri piedalās pasākumos, kur piedalās Šūmahers un viņa ģimene, kļūstot par to daļu. Neraugoties uz informāciju, ko Tods dalījies par kopīgu piedalīšanos Formula 1 sacīkstēs ar Šūmaheru, citi ziņojumi, it īpaši no Flavio Briatores bijušās sievas, norāda, ka šis leģendārais pilots paustu komunikāciju vienīgi ar acīm.

Mihails Šūmahers ir pasaules leģenda automobiļu sacīkšu jomā ar septiņiem pasaules čempiona tituliem un ievērojamu palikumu šajā sporta disciplīnā. Viņa atbalstītāji ir norūpējušies par to, ka nav saņēmuši nekādas ziņas par viņa veselības stāvokli.

Šūmahera talanti sacīkstēs ietver ne tikai ātrumu un veiklību, bet arī taktisko prasmju izmantošanu. Viņš ir izcēlies arī ar savu sadarbību ar sacīkšu komandām un izturību pat sarežģītos sacīkšu brīžos, apliecinot, ka viņš ir ne tikai tehniski izcilu prasmju īpašnieks, bet arī emocionāli izturīgs sacensību braucējs.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *